Democracy scool – 2013

ASOCIAŢIA PENTRU EDUCAŢIE POLITICĂ PRELUNGEŞTE TERMENUL-LIMITĂ PENTRU ÎNSCRIERILE LA ŞCOALA DE VARĂ PE EDUCAŢIE POLITICĂ PÂNĂ PE DATA DE 14 IULIE!

Dacă ești elev și ai peste 16 ani, înscrie-te la ȘCOALA DE VARĂ pe tema educației politice, ce va avea loc în perioada 21 – 28 iulie în Cluj-Napoca. În cadrul cursurilor interactive și al activităților cu caracter non-formal, vei dobândi cunoștințe teoretice despre ce înseamnă un partid politic sau care sunt tendințele actuale în materie de comunicare politică, vei afla cum se planifică o campanie sau cum poți deveni un bun public speaker!

Totodată, participarea la Școala de Vară pe Educație Politică aduce cu sine oportunitatea de a interacționa cu cadrele academice din Universitatea Babeș Bolyai, dar și posibilitatea de a te familiariza cu cursurile predate în facultățile de profil din UBB!

Ți-am stârnit interesul?

Ei bine, poate teambuilding-urile și celelalte activități non-formale pe care le-am pregătit te vor convinge să-i anunți și pe colegii tăi despre acest proiect!

Cum aplici?

E foarte simplu. COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE ÎNSCRIERE disponibil pe www.educatiepolitica.ro până la data-limită de 14 IULIE 2013, apasă Send, iar noi te vom anunța dacă ai fost selectat să participi în cadrul Școlii de Vară pe Educație Politică!

Taxa de participare: 300 RON (cazare, 2 mese pe zi și workshop-urile)